TP-LINK TL-WPA4226T KIT

TP-LINK TL-WPA4226T KIT

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (18.03.2017): 523,60 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Ce face acest produs

Echipamentul TL-WPA4226T KIT, fabricat de TP-LINK extinde conexiunea dumneavoastră la Internet, în fiecare cameră a casei, folosind instalația electrică. TL-WPA4226T KIT dispune de butonul Clone WiFi permițând o acoperire WiFi mărită, prin copierea automată a SSID-ului și parolei routerului dumneavoastră. În acest fel, TL-WPA4226T KIT simplifică configurarea WiFi și face posibilă comunicarea fără fir în cadrul rețelei dumneavoastră.

Funcția Super Range Extension doar prin apăsarea unui buton

Cu ajutorul butonului Clone WiFi care permite o acoperire mai mare, TL-WPA4226T KIT poate copia automat numele rețelei wireless (SSID) și parola, emise de routerul dumneavoastră, doar prin apăsarea unui buton. După apăsarea butonului, puteți poziționa adaptorul powerline pereche oriunde doriți să dispuneți de o rețea realizată cu ajutorul unui fir sau wireless, iar apoi vă puteți bucura de noua rețea creată în casa sau în biroul dumneavoastră. Până la 500Mbps - Ideal pentru streaming Video HD

Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, TL-WPA4226T KIT asigură transfer de date stabil, de mare viteză, de până la 500Mbps, pe o distanță de până la 300 metri. Este alegerea ideală pentru conectarea tuturor dispozitivelor compatibile, aflate în casa dumneavoastră, începând cu computerele, consolele de jocuri, set-top boxes pentru IPTV, până la imprimante și hard disk-uri NAS.

Acoperire WiFi extinsă pentru fiecare cameră

Cu viteza de până la 300Mbps, puteți extinde fără efort rețeaua WiFi prin intermediul cablurilor electrice deja existente și să transmiteți semnalul wireless pentru a fi captat de toate dispozitive WiFi aflate în diferite zone ale casei sau biroului dumneavoastră. Priză suplimentară pentu alimentare

Cu ajutorul prizei suplimentare atașate echipamentului TL-PA4020P, noul TL-WPA4226KIT oferă mai multă libertate rețelei dumneavoastră. Priza integrată permite unui dispozitiv suplimentar, să fie conectat la adaptor, ca și cum ar fi fost conectat într-o priză normală de perete. Acest lucru asigură faptul că atunci când echipamentul TL-PA4020P este conectat în priza de alimentare, dumneavoastră nu pierdeți acea priză, ea fiind incorporată în acest dispozitiv.

Plug and Play

Puteți configura o rețea Powerline fără efort, în doar câteva minute folosind adaptoarul TP-LINK. În plus butonul "Pair" poate fi utilizat pentru securizarea sau administrarea mai multor echipamente Powerline, aflat în rețeaua dumneavoastră.

1. Introduceți adaptorul Powerline conectat la Internet în una dintre prizele din apropiere.

2. Conectați adaptoarele Powerline suplimentare la PC/Laptop/Televizorul Inteligent sau alte dispozitive, cu ajutorul unui cablu Ethernet sau WiFi - și GATA, ați terminat !  

*Recomandare: Apăsați butonul "Pair" pentru securizarea rețelei și criptarea datelor.
Denumiri similare la Adapter powerline TP-LINK TL-WPA4226T KIT: TL WPA 4226 T KIT, TLWPA4226TKIT, TL WPA4226T KIT, TL-WPA4226TKIT
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^