EDIMAX SP-1101W

Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
SP-1101W
Adaptor smart pentru priză Controlul inteligent al locuinţei
Adaptorul smart pentru priză Edimax Smart Plug Switch conectează oamenii cu locuinţele lor şi cu lucrurile pe care ei le folosesc în fiecare zi. Realizate pentru a face ca locuinţele să fie mai dinamice, mai funcţionale şi să funcţioneze mai bine în contextul unui stil de viaţă modern, adaptoarele smart le oferă utilizatorilor un control inteligent asupra tuturor componentelor electronice din casele lor. Adaptorul smart se conectează în orice priză de perete şi vă dă posibilitatea de porni/opri sau de a programa pornirea/oprirea unui dispozitiv electronic prin folosirea smartphone-ului. Este suficient să vă conectaţi adaptorul smart şi să vedeţi cum poate funcţiona pentru dumneavoastră şi pentru locuinţa dumneavoastră.
Locuinţă inteligentă
Un adaptor smart este doar începutul. Adăugaţi mai mult produse smart şi veţi putea transforma locuinţa dumneavoastră într-un loc imaginativ, inventiv - depinde de dumneavoastră. Aplicaţia de management poate monitoriza, controla şi programa toate dispozitivele electronice conectare la adaptoarele smart din locuinţa dumneavoastră.
Control, verificare, confort
Porniţi luminile, maşina de cafea, Xbox-ul sau orice doriţi – folosind un smartphone. Verificaţi starea aparatelor când sunteţi plecat şi le puteţi porni sau opri de oriunde, oricând. Niciodată nu trebuie să vă mai faceţi griji că aţi uitat că opriţi ceva atunci când plecaţi.   Adaptorul smart este super-rapid şi rămâne conectat 24/7.
Programare, salvare
Programarea inteligentă face ca locuinţa dumneavoastră să fie mai inteligentă şi mai eficientă energetic. Adaptorul smart a fost realizat pentru a se potrivi cu stilul dumneavoastră de viaţă. Puteţi programa ca luminile să se aprindă atunci când ajungeţi acasă sau când vă treziţi dimineaţa. Puteţi programa lampa sau maşina de cafea, dacă doriţi - adaptorul smart poate programa orice din locuinţa dumneavoastră, pentru a lucra mai bine pentru dumneavoastră şi pentru viaţa dumneavoastră.
Configurare simplă şi notificări inteligente
Configurarea nu putea fi mai simplă şi este efectuată de pe smartphone sau tabletă. Odată de adaptorul smart este pornit şi este funcţional, notificările prin email va pot ţine actualizat cu privire la starea aparatelor electronice.   Puteţi obţine notificări prin email prin care să aflaţi că cineva a ajuns cu bine acasă sau că se joacă la Xbox în loc să-şi facă temele. Orice vă este necesar să ştiţi.
Denumiri similare la Adapter powerline EDIMAX SP-1101W: SP 1101 W, SP1101W, SP 1101W, SP-1101 W
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^